Partner in bewerkte decoratieve plaatmaterialen

Uw flexibele toeleverancier van halffabricaten in decoratieve plaatmaterialen.
Zò kunt u IJsselfoort het beste omschrijven.

Welkom bij IJsselfoort B.V.


Interieurbouw, expo- en standbouw, winkelinrichters en projectbureaus gebruiken onze hoogwaardige plaatmaterialen en lichtgewichtpanelen in uiteenlopende interieur projecten. 
Onze afnemers vertrouwen op plaatmateriaal en bewerkingen van de hoogste kwaliteit. 


Door het uitgebreide machinepark levert IJsselfoort u een totaaloplossing voor alle bewerkingen. Van inkoop van materialen tot persenzagenkantverlijmenfrezen en een keurige levering.

Mogelijkheden


Als merk-onafhankelijke partij is IJsselfoort dè partner voor alle soorten interieur plaatmaterialen en merken decoratief plaatmateriaal.


Van standaard panelen tot grote complexe projecten: IJsselfoort ontzorgt u van het eerste contact tot na de levering. Daarvoor kunt u rekenen op ons vakmanschap en uitgebreide machinepark. Doordat ons productieproces is gestroomlijnd en geautomatiseerd, profiteert u van een gewenste levertijd.

 

Lees meer over ijsselfoort

onze diensten

 • Werkwijze

  Voor al uw klantvragen biedt IJsselfoort een oplossing op maat. Uitleg van de werkwijze van IJsselfoort in Lopik, leverancier van halffabricaten in plaatmaterialen.

 • Frezen

  Op zoek naar uitgebreide mogelijkheden in frezen? Een partner met een van de grootste CNC-frezen (HOMAG BOF) in Nederland? Dat is IJsselfoort.

 • Zagen

  Ongeacht de vorm of omvang: IJsselfoort zaagt (plaat)materiaal voor u op maat. Maximale kwaliteit gegarandeerd.

 • Persen

  Op zoek naar plaatmateriaal met een specifieke dikte, afmeting of voorzien van een bepaald HPL? IJsselfoort perst alle merken laminaat of soorten fineer.

 • Kantverlijmen

  Voor kantverlijmen zijn vakmanschap en de juiste technieken nodig. IJsselfoort heeft beide. Zo zorgen we voor een nauwkeurige kantverlijming.

Lees meer over onze diensten

projecten


wij werken onder andere met

meer informatie